7 tipp, hogy maradj motivált
Megesett már veled, hogy belevágtál egy fitnesz programba, majd hamar abba is hagytad? Ha a válaszod igen, ne csüggedj, nem te vagy az egyetlen. Nagyon sokan vannak, akik elkezdenek egy programot és abba hagyják, mert megunják, nem élvezik vagy elvesztik a lendületet, mert nem látják az eredményt. Mi most adunk pár jó tanácsot, ami segít lendületben tartani!
Az akaraterő fejleszthető!
Az akaraterő abban nyújt segítséget, hogy elindulj a céljaid felé vezető úton, valamint legyőzd az utadba kerülő akadályokat. A mai cikkben 3 olyan technikát szeretnénk Veled megosztani, amely révén hatékonyan tudod fejleszteni ezt az „akadály legyőző képességed”. Gondoljunk úgy az akaraterőre, mint egy izomra. Minél többet és gyakrabban használjuk, annál erősebbé válik. Ha viszont nem foglalkozunk vele, elhanyagoljuk, akkor pedig gyengül.
Ezért nem tudod eltüntetni az úszógumit
Hetek óta diétázol, edzel, és még mindig nem tűnt el a plusz háj a csípődről? Elmondjuk, hogy milyen okai lehetnek ennek.
5 tipp kezdő sportolóknak
Oké, elhatároztad magad. Oké, megvetted a futócipőt, a tornadresszt, a squashütőt… bármit, ami a választott sporthoz kell. Fogadd meg az alábbi öt tippet, hogy a sportolás élmény, és ne kínlódás legyen. Ahogy olvasni, úgy mozogni is meg kell tanulni.
Többször kaptam már a kondi teremben haveroktól egy-egy edzéstervet, de igazából egyiksem volt egy nagy történet. Amit Ti csinálatatok nekem, azzal teljesen elégedett vagyok és nem érzem úgy, hogy túlzás lenne. Szépen haladok, látszik, hogy nem összeollózott gyakorlatokról van szó. Tuti csapat! Mindenkinek ajánlom.
Istókovics Botond
Belépés
Belépés
A Kerülj lendületbe! Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Kerülj lendületbe! Csapata