Miért fontos egy jó minőségű edzésterv?
Mindannyian különbözünk. Máshogy nézünk ki, más dolgok visznek előre minket az életben és mások az igényeink. Ha sportolásról van szó, hatványozottan igaz a változatosság: mindannyiunknak más a célja. Lehet, hogy le akarod adni a súlyfelesleged és formába szeretnél kerülni. Lehet, hogy pont tömeget szeretnél szedni magadra és izmosodni. Lehet, hogy egy versenyre készülsz, ahol fontos, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd. Egy megfelelő edzéstervvel és a kellő akarattal mindez sikerülni fog.

De tudnod kell, hogy ahány cél és vágy, annyi féle test létezik. Ez azt jelenti, hogy különböző mozgásformákra más-más módon reagál a testünk, tehát ami egyikünknél működik, az a másikunknál már közel sem biztos, hogy beválik. Pontosan ezért van szükség egyedi, a tested igényeire és a céljaidra szabott edzéstervre.

De ez nem minden.

Megfogadtuk, hogy nem csak edzésterveket, hanem valami sokkal fontosabbat is értékesíteni fogunk: napi szintű kapcsolattartást és motivációt, hogy mindig lendületben maradj.
Egyéni edzésterv elkészítése
Milyen előnye van egy jó edzéstervnek?
Edzésterv készítése
Segít, hogy gyorsabban elérd a céljaid - legyen az fogyás, erősödés vagy az életminőség javítása
Személyre szabott edzésterv
A céljaid figyelembevételével készítjük őket, ezért biztosan tudod, hogy a helyes úton haladsz majd
Kerülj lendületbe
A segítségével tüzetesebben megismered a jelenlegi állapotod és azt, hogy hogyan javíthatsz rajta
Edzésterv
Bármilyen extra kérést figyelembe veszünk - ha kevés a szabadidőd, a legtöbbet fogjuk kihozni belőle
Személyre szabott edzésterv
Egy személyre szabott edzéstervvel nincs több feleslegesnek érzett, elpocsékolt idő
Biztonságos gyakorlatok
Biztonságos és hatékony, tesztelt gyakorlatokat tartalmaz, amik minimalizálják a sérülés veszélyét
Hogyan készül?
1.
regisztráció
2.
előfizetés
3.
egyéni edzésterv
4.
emlékeztetők
5.
kapcsolattartásKerülj lendületbe velünk!
Szeretnél egy profi személyi edző által összeállított, a Te igényeidre szabott edzéstervet? Válassz az alábbi csomagajánlataink közül, és segítünk abban, hogy lendületbe kerülj!
Lendület csomag
30 nap
 • Egyedi, személyre szabott edzésterv elkészítése 30 napra
 • Egyedi belépési lehetőség a lendületbe oldalra
 • Nyomtatható heti bontású edzéstervek
 • 7 napos ügyfélszolgálat
 • Telefonos kapcsolattartás
 • Motivációs és ellenörző hívások
 • Automatikus emlékeztetők
 • + Táplálkozási tanácsadás (sporttáplálkozás)
érdekel
Nagy lendület csomag
60 nap
 • Egyedi, személyre szabott edzésterv elkészítése 60 napra
 • Egyedi belépési lehetőség a lendületbe oldalra
 • Nyomtatható heti bontású edzéstervek
 • 7 napos ügyfélszolgálat
 • Telefonos kapcsolattartás
 • Motivációs és ellenörző hívások
 • Automatikus emlékeztetők
 • + Táplálkozási tanácsadás (sporttáplálkozás)
érdekel
Előrelátó csomag
90 nap
 • Egyedi, személyre szabott edzésterv elkészítése 90 napra
 • Egyedi belépési lehetőség a lendületbe oldalra
 • Nyomtatható heti bontású edzéstervek
 • 7 napos ügyfélszolgálat
 • Telefonos kapcsolattartás
 • Motivációs és ellenörző hívások
 • Automatikus emlékeztetők
 • + Táplálkozási tanácsadás (sporttáplálkozás)
érdekel
Regisztráció
Számodra kiemelten fontos, hogy profi edzésterv segítségével haladj előre az úton? Összesen öt edzésforában tud professzionális, személyiedzőkből álló csapatunk a segítségedre lenni egy-egy jól megkomponált, egyedi edzésterv segítségével. Az edzésterveket egyedileg készítjük a részedre, azoban ehhez regisztráció szükséges. Nincs más dolgod, mint kattints az oldal jobb felső sarkában található regisztráció gombra! Add meg a szükséges adatokat, fogadd el a megfelelő mezőket az űrlap alatt, majd egyszerűen kattints a regisztrálok gombra. Természetesen Facebook segítségével még ennél is egyszerűbben tudsz regiszrálni az oldalunkra!
Előfizetés
Prémium, egyedi edzésterveinkhez kizárólag előfizetéssel rendelkező felhasználóink férhetnek hosszá, így a Neked is csak akkor tudjuk elkészíteni edzésterved, amikor leadod előfizetési igényed. Összesen három csomagajánlatunk közül választhatsz, melyek egymástól kizárólag az előfizetés idejében térnek el egymástól. Így akár havi 10.000 Ft-ért hozzájuthatsz személyes edzéstervedhez és az ügyfélszolgálatunk által biztosított motivációhoz. A regisztrációt követően kattints az edzéstervek oldalra és válaszd ki a számodra megfelelő csomagot. A csomag ellenértékét banki átutalás vagy bankártyás fizetés segítségével tudod rendezni. Ilyen egyszerű!
Egyéni edzésterv
A sikeres előfizetést követően ki kell töltened egészségügyi felmérésünket, ami azért fontos, hogy a lehető legjobb edzésterveket tudjuk elkészíteni a számodra. Kizárólag olyan kérdéseket teszünk fel, melyek a testi állapotoddal, adotságaiddal, illetve az esetleges hátráltató tényezőkkel vannak kapcsolatban. Az edzőink ezeket az információlat név nélkül látják, mivel kiemelt figyelmet fordítunk adataid biztonságára, így gyakorlatilag az adott paraméterek szerint készítik el a részedre edzéstervedet. Az elkészített edzéstervet heti bontásban publikálja rendszerünk a részedre a belépést követően elérhető felületen.
Emlékeztetők
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ne engedjük el a kezdet az előfizetés és az egyéni edzésterv elkészítését követően sem. Rendszerünk automatikus emlékeztetőkkel támogatja a motivációdat, azt, hogy lendületben maradhass, ami nagyon fontos számunkra, hiszen bármilyen jó is egy edzésterv, mintsem ér, ha nem használod megfelelően. Az életvitelednek megfelelően elkészített és kialakított edzéstervet betartása bizony közös érdekünk! Ezeket az emlékeztetőket tudod menedzselni is a profilodba történő bejelentkezést követően, így akár egy-egy nyaralás alkalmával könnyedén kikapcsolathatod őket.
Kapcsolattartás
Az edzési napokat követően ügyfélszolgálatos munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak rád, hiszen telefonon felkeresünk Téged, hogy sikeres volt-e az edzés, melyet rögzítünk a rendszerünkbe, így nyomon tudjuk követni a teljes haladásod. Természetesen ezeket a telefonos utánkövetéseket korlátozhatod is, így arra is van lehetőséged, hogy kiemelt kapcsolattartód nélkül haladj az általad kijelölt úton. Mi javasoljuk, hogy tegyél egy próbát, hiszen ügyfélszolgálatunk pontosan azért van, mert Te a legtöbbet érdemled! Sok sikert és sok kitartást kívánunk Neked! Mi számítunk Rád!
Belépés
Belépés
A Kerülj lendületbe! Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Kerülj lendületbe! Csapata