Gratulálunk! Már egy lépéssel közelebb jársz ahhoz, hogy egy kizárólag a Te és a tested igényeire szabott edzéstervvel vágj neki a zsírégetésnek. Ahogy nincs két egyforma személyiség, úgy test sem, ezért kimondottan fontos, hogy olyan edzéstervvel kezdj, amire az pozitívan reagál, hogy aztán a lehető leghatékonyabban induljanak be azok a zsírégető folyamatok, amik hozzásegítenek álmaid alakjának vagy fizikumának eléréséhez - a szakképzett személyi edzőink pontosan ilyen edzéstervet fognak összeállítani Neked.
1. Megrendelni kívánt termék
Szolgáltatás neve Mennyiség Bruttó ár
Lendület csomag Egyedi, személyes edzésterv elkészítése 30 napra. Egyedi belépési lehetőség a lendületbe oldalra. Nyomtatható heti bontású edzéstervek. 7 napos ügyfélszolgálat. Telefonos kapcsolattartás. Motivációs és ellenőrző hívások. Automatikus emlékeztetők 1 csomag 12.000 Ft
Táplálkozás tanácsadás
6.000 Ft
Végösszeg: br. 18000 Ft
Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot a személyes adataiddal! Erre azért van szükség, hogy számlát tudjunk kiállítani részedre és hogy létrehozzuk az egyedi azonosítód, amellyel hozzáférhetsz a felhasználói fiókodhoz. Már közel a cél! Ezután már csak a megrendelés véglegesítése és egy gyors egészségügyi kérdőív lesz hátra.
3. Megrendelő adatai
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Irányítószám: *
Város: *
Közterület: *
Házszám: *
Kiegészítő címadatok:
4. Fizetési mód
5. Kupon
Rendelkezel promóciós kóddal? Írd be az alábbi mezőbe, majd kattints az "Érvényesítem" gombra és nézd, meg hogy mekkora kedvezményt jelent a megrendelésben.
Kuponkód:
Érvényesítem!
6. Véglegesítés
Miután sikeresen kitöltötted az űrlapot és kiválasztottad a fizetési módot, kattints a "Megrendelem" gombra! Ezután egy rövid kérdéssort kell majd kitöltened az általános egészségügyi adataiddal, mint az életkor, nem, magasság vagy a jelenlegi súlyod. Fontos, hogy kitöltsd, hiszen a személyi edzőink enélkül nem tudják összeállítani a számodra ideális edzéstervet!
Összesen fizetendő: 18.000 Ft

Megrendelem!

Belépés
Belépés
A Kerülj lendületbe! Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Kerülj lendületbe! Csapata