A Kerülj lendületbe! egy igazán komplex kezdeményezés, hiszen amellett, hogy profi, személyi edzőkből álló csapatunk elkészíti a személyre szóló edzéstervet számodra, akár öt edzésformára levetítve egy igazán erős motivációs rendszert is biztosít. Hogy miért? Mert nemcsak nehéz lendületbe kerülni, de bizony nagyon nehéz lendületben is maradni! Mi erre kínálunk Neked igazi megoldást! Görgess lejjebb és tekintsd meg a részleteket!
Többször kaptam már a kondi teremben haveroktól egy-egy edzéstervet, de igazából egyiksem volt egy nagy történet. Amit Ti csinálatatok nekem, azzal teljesen elégedett vagyok és nem érzem úgy, hogy túlzás lenne. Szépen haladok, látszik, hogy nem összeollózott gyakorlatokról van szó. Tuti csapat! Mindenkinek ajánlom.
Sándor Zoltán vagyok, 49 éves. 37 éve sportolok. Tájékozódási futással kezdtem, majd kerékpár, karate, triatlon következett. Háromszoros Ironman vagyok, ultramaratonista. Teljesítettem két Balaton körbefutást, tíz maratont és több tucat félmaratont. 30 éve foglalkozom küzdősportokkal. A Kyokushin karate mester fokára érve 1998-ban dan diplomát szereztem. A sport személyiségfejlesztő hatása mindig érdekelt. Az utóbbi 10 évben jórészt gyermekekkel foglalkoztam, ahol a speciális területem az alulmotivált, vagy motivációt vesztett gyermekek rehabilitációja volt.
Kutatásaim során szembesültem azzal, hogy Hazánkban mindössze 1,5 millió ember sportol rendszeresen. A felnőtt lakosság mintegy 65%-a túlsúlyos vagy elhízott, összességében több mint ötmillió magyarnak van súlyproblémája. Hogy ezen változtatni tudjunk egy profi sportolókból, szoftverfejlesztő mérnökökből, dietetikusokból és marketing szakemberekből álló csapat kialakított egy olyan szoftvert, mely a kor mai kihívásainak megfelelő, de mégis egyénre szabott edzésprogramot eredményez. Figyelembe véve az egyén adottságait (nem, kor, fizikai állapot, sport múlt) valamint a környezeti adottságokat és lehetőségeket egy olyan személyre szabott programot készítünk, mely alkalmas az egyéni felkészülésekre, ugyanakkor nem zárja ki a csoportos, vagy akár a tömegsport jellegű edzések, mozgásformák beépítését sem. Programunk célkitűzése azonban nem csak a fogyás és fittség, hiszen a sport élettani hatásai mellet a személyiségre gyakorolt jellemfejlesztő hatása is rendkívül fontosak. Ezért programunk sokkal több egy "sportos" vállalkozásnál. A sportoláson, testmozgáson keresztül szeretnénk olyan motivációt, lendületet adni, mely az élet minden más területein is önbizalmat, sikereket, jobb érvényesülést eredményez.
Mi a lendületbe?
Az oldalon kínált szolgáltatás alapja, hogy különböző időtartamra tudsz összesen öt edzésformára személyes edzéstervet vásárolni. A regisztrációt követően a sikeres megrendelés után elkészítjük a választott edzésformához kapcsolódó edzéstervedet, melyet elérhetővé teszünk a Részedre a saját profilod alatt. Az edzéstervet heti bontásokban tudod megtekinteni, melyeket akár ki is nyomtathatsz. Az edzéstől függőn megtalálod a gyakorlatok pontos nevét és az elvégzendő mennyiséget is, valamint egy tájékoztatót is készítettünk Neked minden gyakorlathoz, hogy pontosan tudd miként kell egy-egy gyakorlatot szabályosan elvégezned.

Az edzéstervek változó mennyiségekkel dolgoznak, így megkülönböztethetünk aktív, edzéssel töltött napokat és természetesen pihenőnapokat is. Fontos, hogy a kezdeti lendületedet meg kell tartanod, de természetesen erre is egy pompás megoldást fejlesztettünk ki! Folytasd az olvasást a következő bekezdéssel!
Kerülj lendületbe
Maradj lendületben
Ügyfélszolgálatunk tényleg odafigyel Rád! Nem hagyjuk, hogy elveszítsd a lendületed! Minden edzési napon lehetőséged van arra, hogy visszajelezz az ügyfélszolgálatunk számára e-mailben vagy a profilodba belépve az adott edzési nap állapotáról, az edzések sikerességéről. E-mail értesítőnk gondoskodik arról, hogy egyik napról se maradj le, sőt amennyiben nem jelzel vissza, edzésprogramod szakértője felkeres telefonon, hogy az edzéseid sikerességéről kérdezzen Téged. Természetesen ezeket az értesítőket és ügyfélszolgálati hívásokat szüneteltetheted vagy, akár teljes egészében le is tilthatod, ha pl.: elmész nyaralni vagy egy kis szünetet tartanál.

Célunk, hogy Te lendületben maradj! Számunkra fontos, hogy fejlődj, sikereket érj el és ne add fel! Ehhez minden segítséget meg is adunk a részedre! Sok sikert kívánunk Neked!
Az edzőteremben nem csak kigyúrt testet kapunk, hanem önmagunk egy testileg - lelkileg kigyúrt változatát.
Belépés
Belépés
A Kerülj lendületbe! Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Kerülj lendületbe! Csapata